"ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ" Θεατροεικαστική παράσταση

2016-12-29

Το έργο Παρατήρηση του Άχρονου πραγματεύεται την ποιότητα και τη δυναμική της παρατήρησης του μέσα και του έξω, την αυτοπαρατήρηση και την εξέλιξη της ύπαρξης μέσα απο τις αξίες της που είναι η Ααφομοίωση-Ενσυναισθηση-Συνείδησή . Η Παρατήρηση είναι το κλειδί της Ελευθερίας επίγνωση της εικονικότητας του κόσμου. Παρατήρηση, Αυτοπαρατήρηση, Παρατηρούμενος και Παρατηρητής. 

Μέσα από την Παρατήρηση έρχεται η Εξέλιξη

Μια μεταφορά της παρατήρησης έξω από τον εαυτό.   

Μια σχέση αλληλοπαρατήρησης ο ένας του άλλου. 

Το Άχρονο σημαίνει το αθάνατο το άπειρο, το παρόν είναι το άχρονο η στιγμή της καθαρής αυτογνωσίας δεν πρέπει να κινείται από το παρελθόν και το μέλλον το πριν και το μετά. Η στιγμή είναι το άχρονο. Παρατήρηση του άχρονου - παρατήρηση του απείρου - παρατήρηση του ίδιου του Εαυτού. 

Ο Παρατηρούμενος στέκεται στα όρια του εγκλεισμού του, στα όρια όπου ο άνθρωπος δεν χωράει . Στα όρια της πνευματικής του γιγάντωσης. Ένα υπερβατικό ον που δεν χωράει στα όρια στα σύνορά που του επιβάλλουν και χτίζουν γύρω του σε μια προσπάθεια αυτοεγκλεισμού

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ του έσω σύμπαντος, στο εσωτερικό του απείρου, στην παράλληλη διάσταση πνοών, παρατήρηση της απόστασης του όλου, της αποδόμησης , της άυλης ακινησίας του απείρου, στην ολική απρόφηση του φωτός, στην ένωση του μη ορατού, στην άπνοια της αιώρησης στο αιώνιο της καθαρότητας, παρατήρηση στο βασίλειο της σιγής ,στην πέτρα της αντανάκλασης, στο πεδίο της διερεύνησης του όλου, στο σώμα της φωτιάς, στη σιγή του ακίνητου, στο παρελθόν του χρόνου, στην ύπαρξη της λήθης , στο σημείο της διάστασης του είναι, στην κατεύθυνση του τέλους, στο σύμβολο της λύπης, στη στιγμή της αθανασίας, στο ανάγλυφο των σωμάτων. 

ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ  Θέατρο Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών - Δευτέρα και Τρίτη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων από τον Ιανουάριο 16-17 /23-24 /30-31/ και Φεβρουάριο 6-7/ είσοδος ελεύθερη αντί εισιτηρίου τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους πρόσφυγες ώρα έναρξης 8 00μμ διάρκεια παράστασης 60' Σύλληψη-Σκηνοθεσία-Απόδοση- EYPRAKSIA Υπό την Αιγίδα της UNESCO