Ο Τρομάρας

2018-04-03

Ο Τρομάρας Μια υπέροχη παράσταση Κι ένα Βραβείο σε ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ ηθοποιό !!! Reportage Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Ο Τρομάρας

Μια υπέροχη παράσταση
Κι ένα Βραβείο σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ηθοποιό !!!


Την Κυριακή 1η Απριλίου δόθηκε η Derniera η τελευταία παράσταση του Θεατροποιημένου διηγήματος  του Γεωργίου Βιζυηνού «O Τρομάρας» από τον θίασο ΑΔΡΑΧΤΙ .

Η υπέροχη παράσταση από κάθε άποψη , είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ελεύθερη είσοδο για το κοινό ! 

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Παπαευσταθίου μας έχει συνηθίσει σε αξιόλογες παραστάσεις και σωστά οργανωμένες παραγωγές !

Το ανακαινισμένο και φιλόξενο Θέατρο broadway ήταν μια ιδανική επιλογή και σύμφωνα με τις πληροφορίες μου την παράσταση παρακολούθησαν σχεδόν όλα τα σχολεία της Αττικής.

Και οι εφτά ηθοποιοί της παράστασης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τα χειροκροτήματα ήταν παρατεταμένα από το κοινό.

Στην παράσταση έπαιξαν 

 Γιώργος Παπαευσταθίου , Νίκος Καραστέργιος , Τζένη Παπαδημάτου , Μύριαμ Χρονοπούλου , Θαλής Πολίτης , Πάνος Τσαλιγόπουλος , Καλλιόπη Καραμάνη, 

 στα τραγούδια συμμετέχει ο Παναγιώτης Παπαευσταθίου. 

Την τελευταία παράσταση παρακολούθησαν παιδιά από  Το χαμόγελο του παιδιού, ηθοποιοί , δημοσιογράφοι, γονείς και παιδιά.

Στο τέλος της παράστασης προς μεγάλη μας έκπληξη ανέβηκε στην σκηνή  επιτροπή βράβευσης για να απονείμει τιμητικούς επαίνους σε ηθοποιούς και συντελεστές ! 

Κάλεσαν όλους τους ηθοποιούς και συντελεστές της παράστασης και κάποιον ηθοποιό Νίκο Καραστεργίου

Μόνο που τέτοιος ηθοποιός ΔΕΝ υπήρχε

Τότε όλοι οι ηθοποιοί φώναξαν το σωστό όνομα του ηθοποιού .

Νίκος Καραστέργιος

Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι εν λόγο ηθοποιός έχει μια εικοσάχρονη πορεία στο Θέατρο και έχει ερμηνεύσει πολλούς και σημαντικούς ρόλους στο θέατρο και πολλές συμμετοχές σε σήριαλ. Ανήκει τα τελευταία χρόνια στο δυναμικό του θιάσου ΑΔΡΑΧΤΙ . Τόσο ο ίδιος όσο και συνάδελφοι του αξίζουν πραγματικά πολλά βραβεία για το σύνολο της δουλειάς τους. ΑΛΛΑ αν θες να τους βραβεύσεις μάθε και το όνομα τους !!!! 

Με χιούμορ αντέδρασε ο ηθοποιός και η έκφραση της αμηχανίας... χάθηκε στο χειροκρότημα !!!

Συγχωρέστε μου που σκόπιμα δεν αναφέρω το όνομα της εν λόγο επιτροπής, δεν θέλω να τους προσβάλω ! Το κάνουν μόνοι τους .


Ανάμεσα στους ηθοποιούς που παρακολούθησαν την παράσταση και ο αγαπητός πανταχού παρών Σπύρος Μπιμπίλας , ο Γιώργος Λιβανός, η Νότα Παρούση,ο Δημήτρης Μπάτης, η σκηνογράφος Γιοβάννα Πράσινου  κ.α.

Θερμά συγχαρητήρια 

σε όλους τους συντελεστές από το e-la-thatro.gr

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Για το e-la-theatro στο Facebook πατήστε ΕΔΩ

Δημοφιλέστερα στο e-la-theatro.gr