"Τέλειοι Ξένοι"

2016-12-27

Η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη 

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ:

ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ

Reportage : Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Ίσως όλοι μας να έχουμε μπει στο πειρασμό να ψάξουμε μηνύματα σε κινητά, φωτογραφίες και ντοκουμέντα από την ζωή των άλλων...

Η ταινία διαπραγματεύεται την ηθική της αλήθειας. Μέσα από ένα φαινομενικά << αθώο παιχνίδι >> όλοι τους θα συγκρουστούν με τους κανόνες ισορροπίας των διαπροσωπικών σχέσεων.

Η ιστορία αφορά ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους...Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;Ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Άλκις Κούρκουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γιάννος Περλέγκας, η Ευαγγελία Συριοπούλου και η Χριστίνα Βαρώτσου (φιλική συμμετοχή) συνθέτουν το cast. 

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Παραγωγοί: VIEWMASTER FILMS, FEMEWAY LTD, WORD OF MOUTH, ΕΡΤ, NOVACINEMA, PES SUNSHINE

Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χριστίνα Βαρώτσου (φιλική συμμετοχή) Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Αργυροηλιόπουλος G.S.C.

Σκηνογράφος - Ενδυματολόγος: Εύα Νάθενα

Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης

Video Backstage από τα γυρίσματα της ταινίας