ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ

2019-09-05

ΧΑΪΔΑΡΙ Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ  

Η μουσική και τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα από την θρυλική ταινία "Η Παριζιάνα" και από την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση "Ο βασιλιάς ΝΤΟ" θα παρουσιαστούν σε μια μοναδική εκδήλωση με την παρουσία του ίδιου του Μίμη Πλέσσα την οποία διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00 στην πλατεία Δημαρχείου 

Η "Παριζιάνα" που άφησε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο με την ερμηνεία της Ρένας Βλαχοπούλου αναβιώνει φέτος τον Οκτώβριο στη σκηνή του θεάτρου Broadway από πολυμελή θίασο με επικεφαλής την Μπέσυ Μάλφα και τον Αντώνη Λουδάρο.  

Παράλληλα στην παιδική σκηνή του θεάτρου παρουσιάζεται για πρώτη φορά η παράσταση "Ο βασιλιάς ΝΤΟ" με τους Κώστα Βουτσά και Άννα Φόνσου στηριγμένη στο παραμύθι για τον κόσμο της μουσικής που έχει γράψει ο Μίμης Πλέσσας. Η παραγωγή των παραστάσεων είναι της "Music & Drama Productions" του Μαυρίκιου Μαυρικίου.  

ΧΑΪΔΑΡΙ 12 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00 στην πλατεία Δημαρχείου.

Η "Σύγχρονη Ορχήστρα ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ¨ υπό την διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου ένα μήνα πριν την έναρξη των παραστάσεων στο θέατρο Broadway έρχεται στην πλατεία Δημαρχείου στο Χαϊδάρι.  

 Συμμετέχουν 

Κώστας Βουτσάς, Άννα Φόνσου, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Μπέσυ Μάλφα, Αντώνης Λουδάρος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Μαρτάκης, Τόνυ Δημητρίου, Έρικα Μπρόγερ, Λένα Αλκαίου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ελευθερία Ρήγου, Πέτρος Ξεκούκης, Γιάννης Κρητικός.

Μια μουσική εκδήλωση που προηγείται χρονικά της παράστασης στο κέντρο της Αθήνας καθώς σταθερός στόχος της νέας Δημοτικής αρχής είναι το Χαϊδάρι να παρακολουθεί την αιχμή της πολιτιστικής επικαιρότητας.

Κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. 


Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Για το e-la-theatro στο Facebook πατήστε ΕΔΩ  

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης

Κανένας δε γεννιέται με Manual οδηγίες χρήσεως. Ο άνθρωπος δημιουργείται μέρα με την μέρα . Όταν στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις προστέθηκε το Θέατρο και η Ψυχολογία άρχισα να λειτουργώ ως καθρέφτης . Αγαπώ την μοναδικότητα του ανθρώπου και το πάθος του για ζωή. Από τον Θέσπι και τον πρώτο υποκριτή, το μαγικό <ΑΝ> του Στανισλάφσκι και μέχρι τις μέρες μας ...το θέατρο εξελίσσεται παράλληλα με τον άνθρωπο .

Κι αυτός ο άνθρωπος είσαι ΕΣΥ

Δείτε ακόμα