Επίσημη πρεμιέρα ΄΄ Άλλος για την κάσα?΄΄

2018-02-09

Το αδιαχώρητο στην επίσημη πρεμιέρα της ανατρεπτικής, γεμάτη απρόοπτα, μαύρης κωμωδίας΄΄ Άλλος για την κάσα ; 

Reportage Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

 Άλλος για την κάσα?

Επίσημη πρεμιέρα 

Εκπλήξεις στη πρεμιέρα της μαύρης κωμωδίας

΄΄ Άλλος για την κάσα;΄΄ στο Θέατρο Ελπίδας !!!  

Κοσμοπλημμύρα καλεσμένων στην επίσημη πρεμιέρα της ανατρεπτικής, γεμάτη απρόοπτα, μαύρης κωμωδίας στο Θέατρο Ελπίδας. 

Με σκηνοθέτη τον Νίκο Ξυθάλη και πρωταγωνιστές τους Βαγγέλη Αυγέρη, Νίκη Φραγκούλη, Κυριακή Χατζησωφρονίου και Ξενοφών Χατζή, η πρεμιέρα συγκέντρωσε πολλές προσωπικότητες από όλους τους χώρους των καλλιτεχνών, της διανόησης και της δημοσιογραφίας που απόλαυσαν, διασκέδασαν και χάρισαν το χειροκρότημα τους στους συντελεστές.

Ακολούθησε πάρτι στο φουαγιέ του θεάτρου όπου οι ηθοποιοί συναντήθηκαν με τους παρευρισκομένους αντάλλαξαν εντυπώσεις, φωτογραφήθηκαν και δέχτηκαν συγχαρητήρια.

Η βραδιά έκλεισε με μία πρωτότυπη έκπληξη! Η πρωταγωνίστρια και συγγραφέας του έργου Κυριακή Χαζησωφρονίου μοίρασε στους εκλεκτούς καλεσμένους της σακουλάκια μνημοσύνων που όμως αντί κόλλυβα περιείχαν σοκολατάκια και γλυκίσματα.

Ανάμεσα τους ήταν ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης που παρά το πιεσμένο και βαρύ πρόγραμμα του, έκλεψε λίγο χρόνο από τις εντατικές πρόβες του - αυτή την περίοδο χορεύει στο Dancing with the stars.

η  Εύη Καραγιάννη, ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κονιτόπουλος, οι τραγουδιστές Αλέξανδρος Παιτέρης και Θάνος Παιτέρης, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, η ηθοποιός Ρένα Βενιέρη με τον σύζυγο της Ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρομάτη, η ηθοποιός Μαρία Βασιλέλλη, η συγγραφέας Ευδοκία Σταυρίδου.

ο δημοσιογράφος Αλέξης Καρατζάς, ο δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός Στάθης Παπούλιας, η πρόεδρος του συλλόγου ΄΄Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι΄΄ Σύλβια Αντώναρου, ο πρόεδρος του συλλόγου ΄΄Κεντρική Αστική Σχολή Ταταούλων΄΄ Γιάννης Τριανταφυλλίδης, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Τσίτερος, κ.α .

Μάθετε ακόμα περισσότερα για την παράσταση με ένα κλικ στην εικόνα

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Για το e-la-theatro στο Facebook πατήστε ΕΔΩ

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης

Κανένας δε γεννιέται με Manual οδηγίες χρήσεως. Ο άνθρωπος δημιουργείτε μέρα με την μέρα . Όταν στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις προστέθηκε το Θέατρο και η Ψυχολογία άρχισα να λειτουργώ ως καθρέφτης . Αγαπώ την μοναδικότητα του ανθρώπου και το πάθος του για ζωή. Από τον Θέσπι και τον πρώτο υποκριτή, το μαγικό <ΑΝ> του Στανισλάφσκι και μέχρι τις μέρες μας ...το θέατρο εξελίσσεται παράλληλα με τον άνθρωπο .

Κι αυτός ο άνθρωπος είσαι ΕΣΎ