Γιωργής Τσουρής

2018-03-14

Μαγεύει το κοινό του ο " Ακυκλοφόρητος " Γιωργής Τσουρής . 

Foto-reportage : Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography Γράφει : Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Γιωργής Τσουρής

Σατιρικός, αυτοσαρκαστικός, τρυφερός, λαμπερός και... ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟΣ. 

Μετά την επιτυχία του πρώτου LIVE, ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Γιωργής Τσουρής, επανήλθε στο <Άλικο> για μία ακόμη, με ακόμη πιο ανεβασμένη διάθεση, πολλά αγαπημένα -του- κομμάτια και όλες τις Χρυσές Αποτυχίες!

Τραγούδια δικά του και άλλων, κυκλοφορημένα και ακυκλοφόρητα, διασκευασμένα και αδιασκεύαστα. Διαφορετικά είδη μουσικής μπλέκονται και αποδομούν τα στερεότυπα, με πενταμελή μπάντα, συμμετοχές της τελευταίας στιγμής και πολλές εκπλήξεις...

Σατιρικός, αυτοσαρκαστικός, τρυφερός, λαμπερός και... ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟΣ.

Στο Άλικο την Τρίτη 13 Μαρτίου μάγεψε το κοινό του με τις εξαιρετικές επιλογές , διασκευές , και ερμηνείες του. Την πενταμελή μπάντα απαρτίζουν οι μουσικοί : Σπύρος Λούκος: Πιάνο, πλήκτρα, μελόντικα Γιάννης Νάτσιος: Ηλεκτρικό μπάσο Χρήστος Ζαντιώτης: Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά Τάσος Λούκος: Ντραμς, φωνητικά Βασίλης Παναγιωτόπουλος: τρομπόνι , τα Βίντεο επιμελήθηκε ο  Πάνος Ζενίδης και τον φωτισμό η Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου. Εικαστική επιμέλεια: Βάλια Παπακωνσταντίνου 

Ο ηθοποιός έχει κυκλοφορήσει το πρώτο του CD με τίτλο " Καμμένα Τοστ και καλημέρες "

Ως ηθοποιός παίζει στην παράσταση Το παιχνίδι της σφαγής του Ευγένιου Ιονέσκο ΘΕΑΤΡΟ REX - ΣΚΗΝΗ «ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Στο Live ήταν και οι συνάδελφοι από την παράσταση του Εθνικού μας θεάτρου.

Λεονή Ξεροβάσιλα,Μαρία Διακοπαναγιώτου, Αναστασία Στυλιανίδη, Στέλιος Ιακωβίδης, Πανος Παπαδόπουλος, Λάμπρος Κτεναβός και φίλοι

Ο Πάνος Ζενίδης ,Τάνια Ρόκκα,  Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης, Γιάννης Υφαντής, Γιάννος Καλτσονούδης και Βάσια Λακουμέντα.

Ο Φοίβος Ριμένας συμπρωταγωνιστής του Γ. Τσουρή στον "Χαρτοπόλεμο" του Βαγγέλη Ρωμνιού, με τον σκηνοθέτη της παράστασης Γιώργο Παλούμπη, ήταν εκεί.


Γιωργής Τσουρής ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ 

Στίχοι - μουσική: Γιωργής Τσουρής 

Ενορχήστρωση - Μουσική ΠαραγωγήΣταύρος Λάντσιας

Σκηνοθεσία Βίντεο: Πάνος Ζενίδης 

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Για το e-la-theatro στο Facebook πατήστε ΕΔΩ

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης

Κανένας δε γεννιέται με Manual οδηγίες χρήσεως. Ο άνθρωπος δημιουργείτε μέρα με την μέρα . Όταν στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις προστέθηκε το Θέατρο και η Ψυχολογία άρχισα να λειτουργώ ως καθρέφτης . Αγαπώ την μοναδικότητα του ανθρώπου και το πάθος του για ζωή. Από τον Θέσπι και τον πρώτο υποκριτή, το μαγικό <ΑΝ> του Στανισλάφσκι και μέχρι τις μέρες μας ...το θέατρο εξελίσσεται παράλληλα με τον άνθρωπο .

Κι αυτός ο άνθρωπος είσαι ΕΣΥ

Δείτε στο e-la-theatro.gr