Η αλήθειες να λέγονται

2017-03-11

Ευαγγελία Σαμιωτάκη

Γράφει : Ο ηθοποιός Νίκος Καραστέργιος

Όταν ήμουν 16 έκανα Ραδιόφωνο στα Τρίκαλα έπαιρνα συνεντεύξεις από καλλιτέχνες που έρχονταν περιοδεία και αλλά πολλά!

 Όταν πέρασε από την πόλη το ζεύγος Καλογήρου - Σαμιωτάκη γνώρισα 2 υπέροχους ανθρώπους και ήταν η καλύτερη μου συνέντευξη!

 Αρκετοί από τους καλλιτέχνες που γνώρισα εκείνα τα χρόνια μου δίνανε το τηλέφωνο τους και μου λέγανε: Νίκο όταν έρθεις Αθήνα πάρε μας να τα πούμε ξανά από κοντά. όταν λοιπόν κατά καιρούς κατέβαινα στην πρωτεύουσα έπαιρνα κάποιους και οι πιο πόλοι μου λέγαν: Α τι κανείς; Ναι σε θυμάμαι! Κάλα να περάσεις!

 Όταν πήρα το αγαπημένο ζεύγος και απάντησε εκείνος είπε: Νίκο τι κανείς; Είσαι ΑΘΗΝΑ;;;; Βαγγελιωωωω ο Νίκος από τα Τρίκαλα είναι ήρθε Αθήνα και εκείνη φώναζε: Πες του να έρθει να φαμεεεε.. Μα τι λέτε κύριε Σπύρο του λέω μη σας βάζω σε κόπο! Δεν ακούω κουβέντα μου λέει ξεκινά σε περιμένουμε Αριστοτέλους και Φερών

 Πήγα και δώσε φαγητά, γλυκά, Αστεία! Δεν μ, άφηναν να φύγω! δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τι μέρα!

 Αργότερα είχα την τύχη να συναντήσω τον Κ. Σπύρο σε κάποια τηλεοπτικά γυρίσματα και εκείνος πάντα δίπλα μου να με συμβουλεύει σαν μπαμπάς κι όταν έκανε καμία ατασθαλία πίνοντας κανένα ποτηράκι μου λέγε: Νίκο μην πεις στη Βαγγελιώ πως ήπια δεν μ' αφήνει θα με μαλώσει!

 Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ!

Άντε γλυκιά μου Βαγγελιώ!

 Ο αγαπημένος Σπύρος σε περιμένει!

 Καλό δρόμο και να μου τον φιλήσεις!!!

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση

e-la-theatro.gr Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Βρείτε μας στο Facebook