Η Κατερίνα Μαντέλη στο Ιχνος

2018-06-07

Παρέλαση ΑΣΤΕΡΩΝ στο Ιχνος στην Παρουσίαση του λευκώματος MAGNA GRAECIA. 

Παρέλαση ΑΣΤΕΡΩΝ στο Ιχνος 

Παρουσίαση του λευκώματος MAGNA GRAECIA Ελλήνων αποτυπώματα* από την σκηνοθέτιδα Κατερίνα Μαντέλη και την φωτογράφο Τζέλη Κατσίκα

Ένα οδοιπορικό στην Σικελία, την λεγόμενη Magna Grecia. Αλλά και την Απουλία με τα Ελληνόφωνα χωριά της, εκεί στην χερσόνησο του Σολέντο. Με τα μάτια στραμμένα στα μονοπάτια και τις πόλεις που κάποτε πέρασαν Έλληνες.

Αυτό είναι το θέμα του υπέροχου λευκώματος της Κατερίνας Μαντέλη με φωτογραφικό υλικό της Τζέλης Κατσίκα. Η Έκδοση συνοδεύεται από Dvd . Ένα σπάνιο Ντοκιμαντέρ φτιαγμένο με μεράκι ντυμένο με μελωδίες της περιοχής και αφήγηση από τον Πάνο Χατζηκουτσέλη και την Ράνια Αγγελίδου.

Την Τετάρτη στις 6 Ιουνίου στις 8μμ έγινε η παρουσίαση του Βιβλίου - Dvd στον χώρο πολιτισμού Ιχνος στον Πειραιά. 

Την εκδήλωση προλόγισε η ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ, για την σκηνοθέτιδα και το έργο της Μίλησαν η ηθοποιός Γεωργία Ζώη, ο Σκηνογράφος - ενδυματολόγος Θεοδόσης Δαυλός, η σκηνοθέτης - ποιήτρια Αδαμαντία Μαντελένη, η παραγωγός ραδιοφώνου Ράνια Αγγελίδη, και στο πιάνο συνέχισε την βραδιά ο εξαιρετικός σολίστας Άρης Γραικούσης. 

Παρέλαση Αστέρων καθώς και το αδιαχώρητο από φίλους ηθοποιούς , δημοσιογράφους, ανθρώπους της τέχνης και της πολιτικής σκηνής . Για να είναι σωστή η περιγραφή θα πρέπει να πω ότι υπήρξαν δύο εκδηλώσεις μία μέσα και μία έξω από το Ίχνος.... 

Η Βέρα Κρούσκα , η Μάρθα Καραγιάννη, η Νταίζη Σεμπεκοπούλου, ο Δημήτρης Γιώτης, η Φούλμαν Μουντάνου, ο Γιάννης Λαγουδάκος, ο Κώστας Ζέκος, η Μάρω Μπουρδάκου, ο Γιώργος Γεωργίου, η Λένα Αλκαίου, η Αθηνά Τσαμαδού, η Ντόρα Ντούμα, ο Δημήτρης Βαρβαρήγος, ο Σπύρος Θεοδόσης, ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο Παύλος Κάγιος, η Ορνέλα Λούτη, Η Βέρα Μακρομαρίδου,  ο Πέτρος Αποστολόπουλος, ο Μάκης ΨαραδέληςΓιάννα Κούσουλα, η Πένυ Ξανάκη ο Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης και πολλοί ακόμα φίλοι τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη βραδιά !!!

Φωτογραφικό υλικό από την βραδιά της παρουσίασης

για το e-la-theatro.gr Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από το Dvd που εμπεριέχεται στο Λεύκωμα από τις εκδόσεις ΕΝΕΛΙΞΗ

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Για το e-la-theatro στο Facebook πατήστε ΕΔΩ  

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης

Κανένας δε γεννιέται με Manual οδηγίες χρήσεως. Ο άνθρωπος δημιουργείται μέρα με την μέρα . Όταν στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις προστέθηκε το Θέατρο και η Ψυχολογία άρχισα να λειτουργώ ως καθρέφτης . Αγαπώ την μοναδικότητα του ανθρώπου και το πάθος του για ζωή. Από τον Θέσπι και τον πρώτο υποκριτή, το μαγικό <ΑΝ> του Στανισλάφσκι και μέχρι τις μέρες μας ...το θέατρο εξελίσσεται παράλληλα με τον άνθρωπο .

Κι αυτός ο άνθρωπος είσαι ΕΣΥ

Δημοφιλέστερα στο e-latheatro.gr