Η ΠΟΥΔΡΑ

2022-06-13

ΜΥΡΩΝ-ΜΑΓΙΩΣ ΠΑΒΕΝΟΣ  Παρουσίαση βιβλίουΗ παρουσίαση βιβλίου "Η Πούδρα" του Μ.Μ.Παβένου θα γίνει στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον στον πρώτο όροφο στην Ομόνοια έξοδος μετρό Αθηνάς Σταδίου. (Πλατεία ομονοίας 19 κέντρο Αθήνα) Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 20:00


Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου :

Ο Φελίνι στην ταινία του «Ντόλτσε Βίτα» - «Γλυκιά ζωή» (1960), - μετά το πάρτυ στο σπίτι του δημοσιογράφου - τότε οι εφημερίδες πουλούσαν εκατομμύρια - οδηγούνται όλοι και η φιγούρα της Ρώμης - εύσωμη τρανς -στην θάλασσα. Ένα κήτος έχει εκβράσει η θάλασσα. Το βλέπουν έκπληκτοι! Σχόλια σιωπής. Κάποια κραυγή! Και η φράση κλειδί - φινάλε της τρανς: Έρχονται κι άλλα!
Έτσι, κι εδώ, σ' αυτό το βιβλίο του Παβένου, πρόσωπα σαν φιγούρες, εξομολογούνται στον ίδιο. Μέχρι που σβήνουν μπροστά του. Αλλά έχουν προλάβει να μιλήσουν. Ας τους ακούσουμε. Θα ωφεληθούμε. Μιλούν πέρα από τα όρια. Βαθιά. Μπορεί να έκαναν παρέα, λίγο πριν, με τον Πλάτωνα στον Κολωνό, τον Ταχτσή, ή τον Κουμανταρέα.
Καληνύχτα.

Γιώργος Χρονάς


Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργος Χρονάς ποιητής και εκδότης, ο εικαστικός, ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου. Ο Ανδρέας Χρυσοστόμου ,η Νίκη Συριάτου και η Τατιαλένα Κατεχη.


e-la-theatro.gr χορηγός επικοινωνίας

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης