Καλοπροαίρετοι Θεατρίνοι

2016-12-10

Μαριβώ 

Σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής  

Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ

Υπόθεση του έργου : 

Πήραν φωτιά οι υπηρέτες κι άφησαν κουζίνες, μαγειρέματα κι όλες τις δουλειές και καταπιάστηκαν με το ανέβασμα του έργου του Μερλέν.Τι εστί Μερλέν; Υπηρέτης και κρυπτοσκηνοθέτης.

Έγραψε (που λέει ο λόγος) πόνημα θεατρικό κι ερωτικό και μάζεψε το υπόλοιπο υπηρετικό προσωπικό να παίξουν (που λέει ο λόγος).Όλα αυτά γίνονται με ευκαιρία τους γάμους των αφεντάδων τους, Αντζελίκ και Έραστ. 


Τι το΄θελαν; 

Καβγάς τρικούβερτος ξέσπασε και παραλίγο αντί για το γάμο των δύο νέων να παντρευόταν ο...Κουτρούλης. Στο παραπέντε και με την επέμβαση του βασιλιά αποφύγαμε την κηδεία, τον κλαυθμό και οδυρμό. Αφέντες, κυρίες , κύριοι, αριστοκράτες και πληβείοι έγιναν μαλλιά κουβάρια. 

Το τρίτο έργο του Μαριβώ, που ανεβάζει το Τοπός Αλλού και ο σκηνοθέτης Νίκος Καμτσής, μετά τη «Γλωσσοκοπάνα» και το «Παιχνίδι του έρωτα και της τύχης». 

Σε ένα σκηνικό, που δίνει τη δυνατότητα να παρελάσουν από τη σκηνή πολλές θεατρικές φόρμες, η παράσταση θα κινηθεί μεταξύ ρεαλισμού, κωμωδίας ηθών, γκροτέσκο, κουκλοθεάτρου, και με μία σύγχρονη ματιά θα διατηρήσει τα στοιχεία της εποχής.

Ο Μαριβώ με πολύ λεπτό χιούμορ και φινέτσα, καθιερώνει το δικό του ύφος 


 

Πρωταγωνιστούν:

Βίκυ Αθανασίου,

Νίκος Καραστέργιος, 

 Άντα Κουγιά, 
Μυρσίνη Μορέλλι,  
Ειρήνη Καζάκου, 
Ανδρέας Παπαγιαννάκης
Μαρκέλλα Στάμου,
Σάκης Τσίνιαρος, 

Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου

 

Συντελεστές:

Μετάφραση: Άντα Κουγιά. 

Σκηνοθεσία: Νίκου Καμτσή.  


ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ

Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, 210-8656004

Παρασκευή, Σάββατο 21.00, Κυριακή 19.30 

backstage 

Φωτογραφίες από την παράσταση και την πρεμιέρα

Μυρσύνη Μορέλη, Νίκος Καμτσής, Μαρκέλλα Στάμου, Άντα Κούγια 

Ο Σκηνοθέτης κύριος Κωστής Καπελώνης συγχαίρει την κα Μίκα Πανάγου για τα υπέροχα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης.

Ο αγαπητός Σκηνογράφος Μιχάλης Σδούγκος με τους ηθοποιούς 

Σάκκη Τσινιάρο και Άντα Κούγια μετά το τέλος της πρεμιέρας .

Οι Νέοι ηθοποιοί έχουν μεγάλη χαρά όταν οι καθηγητές τους από την Δραματική σχολή έρχονται στις παραστάσεις . Ο κύριος Κώστας Θωμαϊδης με την Άντα.

Ειρήνη Μαρκουλάκη και ο Λεωνίδας Τριβιζάς Σκηνοθέτης κ ιδρυτής του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου. Δεξιά η ηθοποιός Ειρήνη Καζάκου 

 Δεξιά ο Κωνσταντίνος Στεφάνου σχεδιατής Μόδας του Διδύμου July Two με ένα συνεργάτη . Στο κέντρο η Σκηνογράφος-ενδυματολόγος Μίκα Πανάγου

Ειρήνη Καζάκου, Μυρσίνη Μορέλλι, Αλαξάνδρα Χαραλαμπίδου Ανδρέας Παπαγιαννάκης, η κα Τζένη Δριβάλα, Σάκκης Τσινιάρος, Άντα Κουγιά 

 Άντα Κουγιά ηθοποιός , Δεξιά : Βασίλης Μωραϊτης Αρχιτέκτονας του θεάτρου και η συζυγός του Ελένη. 

Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες