ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗΣ    Έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό

2017-01-02

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗΣ 

Ο Έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό 

Μοιράζει την ζωή του ανάμεσα ΑΘΗΝΑ και ΒΕΡΟΛΙΝΟ. 

Φυσιοθεραπευτής και Χειροπράκτης, ένας λαμπρός επιστήμονας με βαθιά γνώση του αντικειμένου του και αγάπη για τον άνθρωπο.

Γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός σε πολλές χώρες της Ευρώπης και του κόσμου για τις σύγχρονες μεθόδους και την αποτελεσματικότητα που έχουν οι θεραπείες του. 

Διάσημοι καλλιτέχνες από κάθε γωνιά του πλανήτη , Ηθοποιοί, Χορευτές , αστέρες του αθλητισμού ζητούν τις υπηρεσίες του. 

Και ναι είναι ΈΛΛΗΝΑΣ και μάλιστα Κρητικός.

           Ο  Κωνσταντίνος Γεωργιλάκης.

Reportage : Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Ξεκινώντας να γράφω αυτό το άρθρο ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα γίνει Viral στα Social media , όχι για τα γραφόμενα μου , αλλά γιατί οι άνθρωποι που έχουν θεραπευτεί από τον Κωστή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι χιλιάδες ! 

Αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί, Χορευτές , αθλητές και πρωταθλητές , επιστήμονες και άνθρωποι με κάθε λογής ιδιότητα έχουν εμπιστευτεί το πρόβλημα τους στα έμπειρα χέρια του , στα 25 χρόνια της λαμπρής του πορείας ! 

Προβλήματα που λύθηκαν άπαξ και διά παντός και άλλα που χρήζουν μεγάλης υπομονής και χρόνου , προβλήματα που κάποιοι τα χαρακτήρισαν < άλυτα> και θα στερούσαν την χαρά και την ουσία της ίδιας της ζωής . Κι όμως εκείνος δεν πτοείται ! Και φυσικά ούτε και οι ασθενείς του !

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ...

Το πρώτα χρόνια...

Το πρώτο < Φυσιοθεραπευτήριο> του Κωστή ήταν στις ΜΟΙΡΕΣ μια όμορφη κωμόπολη στην νότια Κρήτη από όπου και κατάγετε. 

Από τα πρώτα του βήματα είχε τέτοιο πάθος και αγάπη για το αντικείμενο του , που έγινε αμέσως γνωστός στην ευρύτερη περιοχή . 

Η Μεγάλη και επιτυχημένη πορεία του τον οδήγησε στην Αθήνα , δημιουργώντας ένα πρότυπο κέντρο Φυσιοθεραπείας με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και με την επιστημονική του κατάρτιση να εξελίσσεται διαρκώς . 

Το Βody health clinic δημιουργήθηκε από τον Κωνσταντίνο Γεωργιλάκη μετά από εμπειρία 20 ετών στο χώρο της φυσικής αποκατάστασης και θεραπείας.

 

Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό της κλινικής συνδυάζει τη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία του για να βοηθήσει τους ασθενείς του να θεραπευθούν, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις φυσικές τους δυνατότητες. Η μελέτη και η αξιολόγηση των συμπτωμάτων μιας πάθησης διαμορφώνει την εξατομικευμένη θεραπεία με στόχο την αποκατάσταση της σωματικής υγείας του ασθενή. Η κυρία μέθοδος αποκατάστασης που χρησιμοποιείται στο Βodyhealth clinic είναι η χειροπρακτική και η θεραπευτική άσκηση που ενισχύεται από τα πιο σύγχρονα και υψηλής τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα και θεραπευτικά μέσα, τα οποία αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ιατροτεχνολογικής επιστήμης και εγγυώνται γρήγορα και ασφαλή θεραπευτικά αποτελέσματα, διαθέτοντας πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.Το κέντρο φυσιοθεραπείας ΒodyΗealth clinic λειτουργεί σε έναν άνετο και σύγχρονο χώρο και αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα και αρτιότερα εξοπλισμένα κέντρα φυσιοθεραπείας διεθνώς

Τι είναι φυσικοθεραπεία; 

Η φυσιοθεραπεία είναι μια πανάρχαια θεραπευτική προσέγγιση στα σωματικά προβλήματα του ανθρώπου. Συγκαταλέγεται στις επιστήμες υγείας και είναι διεθνώς μια ανερχόμενη και δυναμική επιστήμη. Η φυσικοθεραπεία αποτελεί αναγνωρισμένο ανεξάρτητο επάγγελμα υγείας, με σαφείς και οριοθετημένες αρμοδιότητες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες του δυτικού κόσμου. Είναι η πλέον αναγνωρισμένη και εδραιωμένη επιστήμη συντηρητικής μη-φαρμακευτικής αντιμετώπισης διάφορων παθήσεων. Η περιγραφή "συντηρητική αντιμετώπιση" περιγράφει και υποδηλώνει την χρήση "ήπιων", μη επεμβατικών μέσων και τεχνικών. Με την εφαρμογή των φυσικών μέσων και της κίνησης προσπαθεί να δώσει λύσεις σε παθήσεις και κακώσεις, που ταλανίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό και περιορίζουν την ποιότητα ζωής.

και μετά την Αθήνα σειρά έχει το 

ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Είναι πλέον γεγονός εδώ και μερικούς μήνες το δεύτερο Βody health clinic στο Βερολίνο.

Στο κέντρο της Γερμανικής πρωτεύουσας απέναντι από το KA DE VE  η Ελλάδα έχει υψώσει σημαία και ο Κωνσταντίνος Γεωργιλάκης μας κάνει υπερήφανους .  

Τελειώνοντας επιτρέψτε μου να προσθέσω κι αυτό : Η σεμνότητα του Κωστή ο σεβασμός στην μακροχρόνια φιλία μας και φυσικά το ιατρικό απόρρητο δεν μου επιτρέπουν να σας πω περισσότερα για τα <ΘΑΥΜΑΤΑ> που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος !!!! 

Κάποιοι όμως ...τα λένε μόνοι τους όπως ο Διάσημος Γερμανός ηθοποιός Willi Herren στο Video που εξασφαλίσαμε  για σας !  

Κάντε ΚΛΙΚ στο μαύρο πλαίσιο 

Δείτε το νεό Βody health clinic στο Βερολίνο.

Σελίδα  https://www.facebook.com/www.bodyhealthclinic.de/

Kleiststrasse 23-26 Βερολίνο Τηλ +49 30 23945372

Ελλάδα Α. Μεταξά 11, 3ος Όροφος, Γλυφάδα, Αττική, 16675. Τηλ 2108983043 

Φωτογραφικό υλικό από το Βody health clinic στο Βερολίνο.

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση

e-la-theatro.gr Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας