Μ' Αγιόκλημα και Γιασεμιά

2021-09-17

Βραδιές μελωδίας στο Χαϊδάρι

Θέλω ένα βράδυ να κάνω ένα πάρτι ,πάρτι από εκείνα τα παλιά
και να καλέσω σε εκείνο το πάρτι να 'ρθουν τα πιο καλά παιδιά ! 

Να ρθει ο Πετούσης, ο Μουζουράκης, να ρθει η Άννα κι η Γιασεμί

Να ρθει ο Λάκης να ρθει ο Φάμελλος να ρθει κι Πένη η Μπαλτατζή.

Μπορεί οι στίχοι του τραγουδιού να μην άλλαξαν το party όμως έγινε με τεράστια ανταπόκριση όπως ήταν αναμενόμενο. Η Πλατεία του Δημαρχείου στο Χαϊδάρι κατακλύστηκε κυριολεκτικά από κόσμο !

Για να είμαι ειλικρινείς πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω τόσο κόσμο χωρίς καθόλου συνωστισμό. Οι μάσκες , μάσκες ... Οι αποστάσεις , αποστάσεις... αλλά και ο κόσμος, κόσμος ! Κι αυτό είναι μια τρανταχτή απόδειξη ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι πανέτοιμο να παρακολουθήσει συναυλίες, παραστάσεις και κάθε είδους πολιτιστικό δρώμενο.

Το αφιέρωμα στον αγαπημένο Συνθέτη και ερμηνευτή Λουκιανό Κηλαηδόνη με την παρουσία αγαπημένων καλλιτεχνών ξεκίνησε στις 9 μ.μ. Διαχρονικά μα πάντα επίκαιρα τραγούδια, υπέροχες ερμηνείες, εξαιρετική διοργάνωση, άψογος ήχος, χειροκροτήματα και χαμόγελα.

Στην ατμόσφαιρα υπήρχε η ενέργεια του Λουκιανού, η εικόνα του από Video Wall σε μοναδικές στιγμές με τον Μίκη Θεοδωράκη, πολλά  αγαπημένα τραγούδια και το DNA του.

Η Μαρία Κηλαηδόνη ερμήνευσε μοναδικά τα τραγούδια έχοντας στο πλάι της τον εξαιρετικό Μανόλη Φάμελλο

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Λάκης Παπαδόπουλος. 

Ακούσαμε για ακόμα μία φορά την Μαίρη Παναγιωταρά... μια ξεχωριστή ερμηνεία από την υπέροχη Πένη Μπαλτατζή !!!

Και τελευταίο σας άφησα τον εκρηκτικό Κρητικό Πάνο Μουζουράκη που ξεσήκωσε με την ενέργεια την ερμηνεία και το χιούμορ του.

Δείτε το βίντεο

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους του καλλιτέχνες !!! Στην σπουδαία ηθοποιό Άννα Βαγγενά στον Δήμο Χαϊδαρίου, στον Αντιδήμαρχο πολιτισμού  Μάνο Πετούση και στο εξαιρετικό team της παραγωγής και φυσικά στο κοινό που τήρησε όλα τα μέτρα ασφαλείας !

Δείτε το πρόγραμμα όλων τον εκδηλώσεων


Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας

Χορηγός επικοινωνίας

e-la-theatro στο Facebook 


Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης

Δείτε ακόμα