Σαν Χουάν

2020-11-11

Σταύρος Σιόλας- Ρένα Μόρφη  BACKSTAGE

ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ

BACKSTAGE από τα γυρίσματα για το ΝΕΟ video clip

«Φωνές θιάσου» είναι ο τίτλος την νέας δισκογραφικής δουλειάς του Σταύρου Σιόλα που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Νοέμβρη από την Minos EMI 

Το Σαν Χουάν είναι ένα τραγούδι για την σαγήνη και την περιπέτεια του έρωτα, μέσα στο εξωτικό σκηνικό του αποτυπώνει την έξαψη της πρώτης ένωσης και το δράμα του ανεκπλήρωτου .

Ο Δίσκος θα περιέχει συνολικά 8 ντουέτα κι ένα σόλο.

Στο πρώτο video clip του άλμπουμ οι στίχοι είναι της Σάννυ Μπαλτζή η Μουσική του Σταύρου Σιόλα και η σκηνοθεσία του Πάνου Ζενίδη. 

Δείτε το video clip κι αμέσως μετά BACKSTAGE από τα γυρίσματα...

Το location μας μεταφέρει δυνητικά στο San Juan πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο από τα μεγαλύτερα λιμάνια στην Καραϊβική. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε στο Παλιό Φάληρο και στην αγαπημένη όλων μας ΕΔΕΜ. 

Εκεί από νωρίς το απόγευμα το κινηματογραφικό συνεργείο του Πάνου Ζενίδη για πρόβες να προλάβει αυτό που λένε στην γλώσσα του Κινηματογράφου magic hour  (Σούρουπο - Ξημέρωμα).
Το story Θέλει την Ρένα Μόρφη να βαδίζει ξυπόλυτη στην ακροθαλασσιά αδιαμαρτύρητα την τελευταία μέρα του Οκτώβρη. 

Μια τελευταία δοκιμή πριν την λήψη και όλοι επί ποδός για ένα άρτιο αποτέλεσμα με έμφαση στην λεπτομέρεια.

Βοηθός σκηνοθέτη: Γιάννης Παπαθανασίου , Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: Κερασία Τσιαμασφύρη , Ρένα Μόρφη, και ο Σκηνοθέτης Πάνος Ζενίδης .

Κλείνουμε όλοι τα κινητά ησυχία στο σετ το γύρισμα αρχίζει...

Στίχοι: Σάννυ Μπαλτζή Μουσική: Σταύρος Σιόλας Κιθάρες: Λάμπης Κουντουρογιάννης Τύμπανα: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος Μπάσο: Ορέστης Φαληρέας Σκηνοθεσία: Πάνος Ζενίδης Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: Κερασία Τσιαμασφύρη Βοηθός σκηνοθέτη: Γιάννης Παπαθανασίου Το outfit της Ρένας Μόρφη είναι Maison Faliakos Μake up, μαλλιά: Χάιντι Αδαμοπούλου Φωτογραφίες: Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Καλοτάξιδο !!!


Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας  

e-la-theatro στο Facebook


Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης