ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ

2017-09-15

Γνωριμία με την ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ του Στέλιου Καλαθά την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα, Αθηνάς 30 Reportage: Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ 

Η Συναισθηματική Διαλεκτική είναι μέθοδος υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης , που διδάσκεται από τον ίδιο τα τελευταία 12 χρόνια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και αλλού. 

Ο ηθοποιός , σκηνοθέτης και εμψυχωτής Στέλιος Καλαθάς, σας προσκαλεί την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα, Αθηνάς 30 , Μοναστηράκι , στο ανοιχτό δωρεάν μάθημα.

Τα άτομα που συμμετέχουν στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής, ανακαλύπτουν τη θερμή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα από λόγο-διάλογο, από μουσική και κίνηση, αλλά και μέσα από την επαφή τους με σημαντικούς συγγραφείς και κείμενα του παγκοσμίου θεάτρου.


Η μέθοδος αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες και περιλαμβάνει ασκήσεις: 

Διαφραγματικής αναπνοής και υποκριτικής, 

στοιχεία αυτοσχεδιασμού, γλώσσα σώματος, 

ικανότητες επικοινωνίας, σκηνική παρουσία, 

ορθοφωνία, θεατρικό παιχνίδι, 

διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων, 

ενίσχυση αυτοπεποίθησης και διαμόρφωση προσωπικής εικόνας. 

Η μέθοδος στοχεύει στη σωστή διαχείριση κι έκφραση των συναισθημάτων με βάση τους δείκτες συναισθηματικής νοημοσύνης και την αποτελεσματική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας. 

Η μέθοδος απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων για να ενεργοποιήσουν το προσωπικό τους υλικό και τις εσωτερικές τους δυνάμεις, ανακαλύπτοντας δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά τους. Ελάτε να την γνωρίσετε!! 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6946 105520. 

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Βρείτε μας στο Facebook