το απόλυτο sold out

2018-01-26

Μέσα από μία καταιγιστική δράση γεμάτη σασπένς και ανατροπές ο Ira Levin μας δίνει την συνταγή της επιτυχίας , ταυτίζοντας την επιθυμία του θεατή και έναν υποσυνείδητο στόχο με το έργο του. Reportage Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης


ΦΟΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ

το απόλυτο sold out

Αποφασίζετε να πάτε να δείτε μία παράσταση στο θέατρο. 

Το γιατί το ξέρετε καλύτερα εσείς... 

Τι προσδοκίες έχετε από το έργο που θα δείτε ; 

Θα θέλατε η παράσταση να έχει όλα όσα θα είχατε φανταστεί ; 

Μήπως θα θέλατε η Σκηνοθεσία και οι ερμηνείες των ηθοποιών να σας αφήσουν άφωνους ;

θα θέλατε να δείτε το απόλυτο sold out ; Και τέλος αν τα δείτε όλα αυτά μήπως θα θέλατε να το έχετε γράψει ΕΣΕΙΣ ;

Η Παράσταση ΦΟΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ του Ira Levin που παρουσιάζεται στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα βασίζεται στην ανατομία της επιθυμίας του θεατή για το τέλειο έργο . 

Δεν είναι τυχαίο ότι το έργο χαρακτηρίστηκε ως μια από τις πιο πετυχημένες σύγχρονες μαύρες κωμωδίες. Η ισορροπία του ανάμεσα στο θρίλερ και την κωμωδία και οι εμπνευσμένοι διάλογοι του το κατέταξαν στη λίστα με τα πιο πετυχημένα σύγχρονα θεατρικά έργα.

Πέρα από το κείμενο του Levin η ενδοσκοπική σκηνοθεσία του Γιάννη Λασπιά αναδεικνύει την αλήθεια των χαρακτήρων προσδίδοντας μια απόλυτα ισορροπημένη ροή , περνώντας με εξαιρετική μαεστρία την πολυδιάστατη φύση της παράστασης .

Οι πέντε χαρακτήρες του έργου δεν συναντήθηκαν τυχαία με τους ερμηνευτές τους !!! 

Χωρίς αυτούς η Φονική Παγίδα δεν θα είχε την σημερινή της επιτυχία ! Οι ερμηνευτικές τους λεπτομέρειες θα σας καθηλώσουν . 

Κάθε νεύμα , κάθε ματιά... κάθε ανάσα έχει κάτι να πει... Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται ....

Και σ αυτό το σημείο καλό θα ήταν να σταματήσω ... δεν θα ήθελα να προδώσω κάτι και να σας στερήσω την μαγεία της ανακάλυψης . 

Το ένστικτο σας δέχτηκε την πρόκληση ... απόδειξη ότι διαβάσατε το άρθρο. 

 Μπορείτε να μάθετε ακόμα περισσότερα πατώντας πάνω στην εικόνα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας