Το τραγούδι του ΖΑΚ Backstage

2020-09-22

21/Σεπ/2018 Δολοφόνησαν τον Ζακ Κωστόπουλο

Τρομαγμένο Μου

Γιατί δεν πρέπει να ξεχαστεί και δεν θα ξεχαστεί ότι στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018 κάποιοι στέρησαν από τον κόσμο ένα υπέροχο χαμόγελο έναν υπέροχο άνθρωπο.

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την μέρα που χάθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος. Οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν, φυσικά ούτε κανένας από εμάς που πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ και είδαμε με τα μάτια μας τον απάνθρωπο τρόπο που έχασε την ζωή του ! 

Τον ΖΑΚ τον γνώριζα ελάχιστα. Η πρώτη και μοναδική συνεργασία ήταν στην παράσταση ΚΤΕΛ για Κρέστενα του Γιώργου Καλογερόπουλου. Ήταν ένα σεμνό και ντροπαλό παιδί που εκτελούσε με εξαιρετική πειθαρχία τις οδηγίες του σκηνοθέτη. Δεν άκουσα ποτέ την φωνή του! Την ώρα που ανέβαινε στη σκηνή άλλαζαν τα πάντα πάνω του. Είχε αυτό που λέμε στο θέατρο, Εκτόπισμα στην σκηνή! 

Η θεατρική του οικογένεια με τον Γ. Καλογερόπουλο που συνέθεσε την μουσική την Λίνα Δημοπούλου που έγραψε τους στίχους δημιούργησαν ένα τραγούδι για την μνήμη του. 

<Τρομαγμένο μου> μια δίγλωσση μπαλάντα που ερμηνεύει μοναδικά η Άννα Βίσση κυκλοφορεί από την Panik Gold, μαζί με video.

Την οπτικοποίηση του τραγουδιού, που έγινε no1 στο iTunes chart σε λιγότερο από 12 ώρες από την κυκλοφορία του, υπογράφουν ο Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Αντώνης Morgan, ενώ τη χορογραφία η Εύη Τσακλάνου το  Make up: Αναστασία Αθανασίου Πρωταγωνιστεί η Μπέττυ Βακαλίδου , Χορευτές: Μαρία Καρύδη, Παναγιώτης Λαγανάς, Βασίλης Σκαρμούτσος,και η Εύη Τσακλάνου. Βοηθός Παραγωγής: Βάσω Μανδύλη Mastering: Siopis Masters Ενορχήστρωση, Παραγωγή, Ηλ. Κιθάρα: Δημήτρης Σιάμπος Πιάνο, Πλήκτρα: Γιάννης Καφετζόπουλος Ηχοληψία, Μίξη: Νίκος Γκουντινάκης @ Antart Studios 

Στο Video που ακολουθεί δείτε τι είπαν οι συντελεστές.

Τρομαγμένο μου 

Έγινε no1 στο iTunes chart σε λιγότερο από 12 ώρες από την κυκλοφορία του 

Παναγιώτης Λαγανάς, Βασίλης Σκαρμούτσος, και η Εύη Τσακλάνου. 

Πρωταγωνιστεί η Μπέττυ Βακαλίδου ( Φωτογραφία John Mitropoulos )

Στις 21 Οκτωβρίου 2020 ορίστηκε η δίκη για τον θάνατο του  Ζακ Κωστόπουλου την 21η Σεπτεμβρίου 2018 στην οδό Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσουν ο κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης που έχουν κατηγορηθεί για την υπόθεση καθώς και τέσσερις αστυνομικοί. Στους κατηγορούμενους αποδίδεται το αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης.


Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας  

e-la-theatro στο Facebook


Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης