Βρώμικο Παιχνίδι

2020-02-04

Παρουσίαση βιβλίου της Μαριαλένας Οικονομίδου

Βρώμικο Παιχνίδι


Κατάμεστο από φίλους , ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, δημοσιογράφους ήταν την Κυριακή 02/02.2020 το Polis art cafe στην παρουσίαση του βιβλίου - Θεατρικού έργου Βρώμικο παιχνίδι της πολυτάλαντης Μαριαλένας Οικονομίδου

Το θέμα του βιβλίου αφορά την σχέση γιαγιάς- εγγονής βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα αλλά και στη μυθοπλασία. Γιαγιά η αλησμόνητη και πολυαγαπημένη ηθοποιός Νίτσα Τσαγανέα, ο επίσης αγαπητός <Βεβαίως Βεβαίως> Χρήστος Τσαγανέας παππούς της Μαριαλένας ο πατέρας Γιώργος Οικονομίδης και τα πρόσωπα μιας αγαπημένης Ελληνικής οικογένειας.  

Για το βιβλίο μίλησαν οι Νικολαρέας, εικαστικός, Αλίκη Πήτερσον Σκηνοθέτης, Μαρία Λιτσοπούλου ενδυματολόγος και Σπύρος Μπιμπίλας ηθοποιός, ενώ αποσπάσματα διάβασαν , οι ηθοποιοί Τίνα Τσακίρη, Μίρνα Μηλιώνη, Κέλλυ Δραγουμάνου και Πάνος Κατέρης

Μετά την παρουσίαση, τραγούδησαν η συγγραφέας μαζί με τον  τροβαδούρο Άγγελο Παπαδημητρίου, τον Κώστα Βενετσάνο, τον Σπύρο Μπιμπίλα,  και η κόρη της Λιάνα, και αυθόρμητα η Δέσποινα Τσολάκη ,στο πιάνο η Στέφη Μαραγκοπούλου.

Την  εκδήλωση παρακολούθησαν ο Κώστας Αρζόγλου η Μαρίνα , ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο ηθοποιός Γιάννης Ρωμανός, ο ηθοποιός Κώστας Ζέκος, Γιώργος Πολυχρονίδης, Νίκος Θεοδοσίου, Μαρία Λιτσοπούλου, Χρήστος Λουκάκης, Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης, Σύσσυ Καπλάνη, Μαίρη Λαρεντζάκη, Νίκος Καρανικόλας, Κέλλυ Δραγουμάνου, Ντίνα Παπαντωνίου, Μαρία Αλεξοπούλου κ.π.α.

Το έργο της Μαριαλένας Οικονομιδου,

Βρώμικο Παιχνίδι

 με μουσική σύνθεση της ίδιας, σε σκηνοθεσία της Αλίκης Πήτερσον, που θα ανέβει στη σκηνή του Χώρου Τέχνης Ασωμάτων από τις 8 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 9μμ. 


Το e la theatro.gr σας παρουσιάζει στιγμές από την παρουσίαση στο βίντεο που ακολουθεί. 

Η Μ. Οικονομίδου με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Αβραμόπουλο.

Νικολαρέας, Α.Παπαδημητρίου, Μαρίνα 

ΛΙΑΝΑ ΚΑΡΙΕΡΕ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

Δεξιά η Δέσποινα Τσολάκη

Κουβεντούλα για την Μαρίνα με τον Κώστα Αρζόγλου.

Κώστας Αρζόγλου, Μαρίνα, Άγγελος Παπαδημητρίου


Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας   

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Το e-la-theatro στο Facebook


Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης