Έκθεση Ζωγραφικής

2017-11-20

Η πολιτικός μηχανικός  Εμμανουέλα Πετρακάκη συμμετέχει στην Έκθεση Ζωγραφικής Μηχανικών Καλλιτεχνών που διοργανώνει το ΤΕΕ στο Μαρούσι, στην Αθήνα από τις 15 έως τις 30 Νοεμβρίου Reportage Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Έκθεση Ζωγραφικής 

 Μηχανικών Καλλιτεχνών 

Με έργα που ξεχώρισαν για το ταλέντο την έμπνευση και την αισθητική τους συμμετέχει στην Έκθεση Ζωγραφικής Μηχανικών Καλλιτεχνών που διοργάνωσε το ΤΕΕ στο Μαρούσι, η πολιτικός μηχανικός  Εμμανουέλα Πετρακάκη 

Πιο συγκεκριμένα στην έκθεση ζωγραφικής με γενικό τίτλο «Οι μηχανικοί δημιουργούν ζωγραφίζοντας», 54 μηχανικοί από όλη την Ελλάδα, την Κωνσταντινούπολη και την Κύπρο παρουσιάζουν 135 έργα τους. Ανάμεσά τους και η  Εμμανουέλλα Πετρακάκη, παρουσιάζει 3 έργα που αναδύουν την ειλικρινή αγάπη για τον άνθρωπο και τις αξίες της ζωής, εμπεριέχοντας και την αγωνία για τη σύγχρονη πραγματικότητα. 

Η ίδια μιλώντας για τα έργα της, αναφέρει ότι είναι εμπνευσμένα από το περιβάλλον της και από τους στενούς δεσμούς που διατηρεί με την γενέτειρα της, την Κρήτη.  

Μάλιστα τονίζει, ότι για την ίδια, η ζωγραφική δεν είναι μόνο έκφραση αλλά και ανάγκη, καθώς μέσω αυτής επικοινωνεί εικόνες και συναισθήματα που δεν εκφράζονται με το γραπτό και τον προφορικό λόγο. 

Η κ. Πετρακάκη συμμετέχει για 2η φορά στην έκθεση των μηχανικών καλλιτεχνών, ενώ στο παρελθόν έχει λάβει μέρος και σε έκθεση ζωγραφικής στη Σύρο. Τα έργα της, βρίσκονται μόνο σε σημεία που υπάρχουν «δεσμοί καρδιάς»  

Η συγκεκριμένη έκθεση που φιλοξενείται στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», προέκυψε μετά από ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος του ΤΕΕ προς όλους τους μηχανικούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες ζωγράφους, για υποβολή πρότασης συμμετοχής σε έκθεση ζωγραφικής Μηχανικών καλλιτεχνών, με ελεύθερο θέμα. 

Διάρκεια της έκθεσης από τις 15 έως τις 30 Νοεμβρίου

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Για το e-la-theatro στο Facebook πατήστε ΕΔΩ

Χορηγός άρθρου   

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης

Κανένας δε γεννιέται με Manual οδηγίες χρήσεως. Ο άνθρωπος δημιουργείτε μέρα με την μέρα . Όταν στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις προστέθηκε το Θέατρο και η Ψυχολογία άρχισα να λειτουργώ ως καθρέφτης .Αγαπώ την μοναδικότητα του ανθρώπου και το πάθος του για ζωή. Από τον Θέσπι και τον πρώτο υποκριτή, το μαγικό <ΑΝ> του Στανισλάφσκι και μέχρι τις μέρες μας ...το θέατρο εξελίσσεται παράλληλα με τον άνθρωπο .

Κι αυτός ο άνθρωπος είσαι ΕΣΎ