Γκιγιόμ, γλυκιά μου

2017-11-16

Η Άννα Χατζησοφιά σκηνοθετεί τον Περικλή Λιανό στο Θέατρο Αλκμήνη σε ένα μονόλογο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην σκηνή Reportage Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Γκιγιόμ, γλυκιά μου 

Guillaume Gallienne 

Τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να ανέβει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι ο μονόλογος "Γκιγιόμ, γλυκιά μου" σε μετάφραση Δήμητρας Κονδυλάκη.

 Είναι ένας δραματικά κωμικός μονόλογος για την πορεία ενός αγοριού που ήθελε να είναι κορίτσι.

Μία αναζήτηση της ταυτότητας φύλου και του σεξουαλικού προσανατολισμού μέσα σε ένα πέλαγος προκαταλήψεων, στερεοτύπων, ταμπού και όλα αυτό κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της μάνας.  

Την Σκηνοθεσία θα υπογράφει η  Άννα Χατζησοφιά τα Σκηνικά-κοστούμια η Έβελυν Σιούπη την μουσική ο Ιάκωβος Δρόσος και θα είναι μία παραγωγή της  The Artists

Στον ρόλο του Γκιγιόμ ο Ηθοποιός Περικλής Λιανός που αυτή την στιγμή πρωταγωνιστεί στην παράσταση 12 Ένορκοι που γνωρίζει για τέταρτη χρονιά την επιτυχία.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Για το e-la-theatro στο Facebook πατήστε ΕΔΩ  

Χορηγός άρθρου    

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης

Κανένας δε γεννιέται με Manual οδηγίες χρήσεως. Ο άνθρωπος δημιουργείτε μέρα με την μέρα . Όταν στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις προστέθηκε το Θέατρο και η Ψυχολογία άρχισα να λειτουργώ ως καθρέφτης .Αγαπώ την μοναδικότητα του ανθρώπου και το πάθος του για ζωή. Από τον Θέσπι και τον πρώτο υποκριτή, το μαγικό <ΑΝ> του Στανισλάφσκι και μέχρι τις μέρες μας ...το θέατρο εξελίσσεται παράλληλα με τον άνθρωπο .

Κι αυτός ο άνθρωπος είσαι ΕΣΎ