«Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ»

2017-03-24

Μια γοητευτική ηθοποιός, χορτασμένη, αστή και μόνη, προσπαθεί να θυμηθεί τη ζωή της, τον έρωτα, όσους την αγάπησαν και όσους πρόδωσε. Reportage: Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

«Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ»

της Μαίρης Μιχαλάτου

Μια αναπόληση σ'έναν ανοιξιάτικο κήπο στην αιώνια πόλη . 

Μια γοητευτική ηθοποιός, χορτασμένη, αστή και μόνη, προσπαθεί να θυμηθεί τη ζωή της, τον έρωτα, όσους την αγάπησαν και όσους πρόδωσε. Δε μπορεί να θυμηθεί. Την πιέζει ο χρόνος. 

Δε μπορεί ή δε θέλει να θυμηθεί την ζωή της; Η τρυφερή, ερωτική ιστορία της Κάρεν Στόουν επιστρέφει στον τόπο, το χρόνο και το χώρο που ένιωσε να παγώνει η ζωή της για να επανεξετάσει και να αναμετρηθεί... Να αναλογιστεί και να προσδιορίσει... Να συμπεράνει. Λεπτό προς λεπτό, οι μνήμες επιστρέφουν και ο απολογισμός θα έρθει αυτόματα. Η Κάρεν Στόουν αυτή τη φορά νίκησε. Κατάφερε να θυμηθεί ποιά πραγματικά ήταν. 

Οι ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ, πιστοί στο ανοιξιάτικο καθιερωμένο τους ραντεβού, παρουσιάζουν το ερωτικό δράμα της Μαίρης Μιχαλάτου 

«Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» από την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. 

Το εξαιρετικό δράμα της Μαίρης Μιχαλάτου παρουσιάζεται για πρώτη φορά με τη μορφή θεατρικού αναλογίου. 

Η παράσταση συμπίπτει με τον εορτασμό των 10 χρόνων των ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ, σε συνδυασμό με την έκδοση ειδικού λευκώματος. 

Ταυτότητα της παράστασης 

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λιβανός

Σκηνικά- κοστούμια : Γιοβάνννα Πρασίνου

Μουσική: Φώτης Σιβριγιάν

Την παράσταση συνοδεύει μουσικά η Νίκη Γκουντούμη

Πρωταγωνιστούν

 Καίτη Ιμπροχώρη στο ρόλο της Κας Στόουν

 Αγησίλαος Σιούνας, Μαρία Δρακοπούλου, Ζωρζέτ Μιρόν, Βασίλης Θεοδώρου, Νίκος Χαλατζίδης

Τραγουδά η σοπράνο Σοφία Μπεράτη

Χορεύει ο Κωνσταντίνος Μενούνος

Guest star: Μάγος Luigello

Φωτογραφίες: Κώστας Βολιώτης

Κινηματογράφηση: Αντώνης Μανδρανής

Προβολή-επικοινωνία: Νατάσα Παππά

Ημέρα & ώρα παραστάσεων

Studio Κυψέλης (Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη) 

Κάθε Τετάρτη στις 21.15

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 8 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Για κρατήσεις θέσεων: 210 8819571

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Γράφει ο Ηλίας Μαλανδρής

Κάποτε ο Γιάννης (Δαλιανίδης) σε εκείνες τις συζητήσεις τις εξομολογητικές, μου είχε πει, πως σε όλα τα χρόνια της πορείας του ένα μόνο άνθρωπο αισθανόταν πως είχε αδικήσει καλλιτεχνικά. 

Πως δεν της είχε δώσει την θέση που της άξιζε στο θέατρο και το σινεμά, μόλο που έπαιξε σε όλες σχεδόν τις ταινίες του, από φόβο μήπως θεωρηθεί πως την επιβάλει από την αγάπη, τη λατρεία που της είχε και της οικογενειακής σχέσης που τους συνέδεε. 

Κι αλήθεια η Καίτη, η υπέροχη κυρία Ιμπροχώρη, στάθηκε πάντα δίπλα στον Δαλιανίδη, συγκεντρώνοντας στο πρόσωπό της όλες τις αγαπημένες γυναίκειες μορφές και φίλη και συγγενής και γυναίκα και μάνα, όταν χρειαζόταν. 

Κι εγώ με τη σειρά μου, γνωρίζοντας την Καίτη, την Καίτη του σωματείου, των αγώνων, της προσφοράς σε ζώα και ανθρώπους, την αυτοθυσία και την πίστη, αλλά και την μεγάλη καλλιτεχνική της δυναμική, την εκτίμησα και την αγάπησα. 

Η Καίτη Ιμπροχώρη, βρήκε τα τελευταία χρόνια χάρη στον Γιώργο Λιβανό, την δυνατότητα να αναπτύξει την υποκριτική της πληρότητα. 

Χαίρομαι που θα την ξαναδούμε να παίζει. 

Χαίρομαι που θα ξανά- ανοίξει την θεατρική αγκαλιά της την γενναιόδωρη για να μας υποδεχθεί.

Ένα Φωτο- ρεπορτάζ από την επίσημη πρεμιέρα .< Η Κάρεν Στόουν δεν μένει πια εδώ > Παράσταση συντελεστές και φίλοι . Φωτογραφίες e-la-theatro.gr

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση

e-la-theatro.gr Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε ακόμα