Η Παχουλή Σταχτοπούτα

2018-02-25

Η Παχουλή Σταχτοπούτα δίνει ένα τέλος στα παραμύθια και μία υπέροχη αρχή στις νέες διατροφικές συνήθειες Reportage Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Η παχουλή Σταχτοπούτα

της Κυριακής Χατζησωφρονίου

Συνήθως οι ήρωες των παραμυθιών έχουν ιδανικές αναλογίες βάρους, ύψους, απείρου κάλλους ομορφιάς, αγέρωχο χαρακτήρα παραδειγματικό και πολλές άλλες αρετές που είναι αδύνατον να τις απαριθμήσουμε σε μια πρόταση.

Η ηρωίδα της Κυριακής Χατζησοφρονίου δεν μοιάζει με τις άλλες... Είναι μια Σταχτοπούτα αλλά παχουλή.

Μια Σταχτοπούτα απείρου... Πάχους. Το μόνο που δεν την βαραίνει είναι η ευθύνη για αυτή την κατάσταση... Αυτή ανήκει αποκλειστικά στις κακές διατροφικές συνήθειες και σε όσους μας τις δίδαξαν λάθος, άθελα τους από υπερβολική αγάπη για την ανάπτυξη μας.

Σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 12.30μμ έγινε η παρουσίαση του βιβλίου στο πολιτιστικό κέντρο Φλοίσβου στο Φάληρο, παρουσία διατροφολόγων, ψυχολόγων, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων, κοινού και παιδιών.

Για το βιβλίο μίλησαν οι ηθοποιοί Ελένη Καρακάση, Εύη Καραγιάννη, ο Κλινικός διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος, η ψυχολόγος Αγγελική Αρβανιτοπούλου και η ίδια η συγγραφέας. 

Στην παρουσίαση υπήρχε και διαδραστικό παιχνίδι με θέμα την σωστή διατροφή που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Συμπέρασμα... 

Ας δώσουμε ένα τέλος στα παραμύθια περί διατροφής και δίαιτας που αρχίζει Δευτέρα και τελειώνει Παρασκευή και ας μάθουμε να τρώμε σωστά αγαπώντας πραγματικά το σώμα μας. 

Η Παχουλή Σταχτοπούτα δίνει ένα τέλος στα παραμύθια και μία υπέροχη αρχή στις νέες διατροφικές συνήθειες και στην αγάπη που οφείλουμε στον εαυτό μας 

Το Βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ.

Τα έσοδα πηγαίνουν στο Κέντρο Ημέρας για άτομα με διαταραχές πρόσληψης τροφής .

Η ηθοποιός και πρόεδρος του Κέντρου Ημέρας ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ σημειώνει στο οπισθόφυλλο του βιβλίου : Ένα πολύ ευχάριστο και διδακτικό βιβλίο με μηνύματα (σωστής) αγάπης και πληροφορίες για τον εαυτό μας, μέσα από την ιστορία μιας πανέξυπνης και αστείας ηρωίδας που δεν το έβαλε κάτω και κέρδισε την ζωή που ήθελε  ! Διαβάζετε μονορούφι αλλά σου καρφώνετε στο μυαλό για πάντα. Ζέτα Δούκα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Για το e-la-theatro στο Facebook πατήστε ΕΔΩ 

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης

Κανένας δε γεννιέται με Manual οδηγίες χρήσεως. Ο άνθρωπος δημιουργείτε μέρα με την μέρα . Όταν στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις προστέθηκε τοΘέατρο και η Ψυχολογία άρχισα να λειτουργώ ως καθρέφτης .Αγαπώ την μοναδικότητα του ανθρώπου και το πάθος του για ζωή. Από τον Θέσπι και τον πρώτο υποκριτή, το μαγικό <ΑΝ> του Στανισλάφσκι και μέχρι τις μέρες μας ...το θέατρο εξελίσσεται παράλληλα με τον άνθρωπο .

Κι αυτός ο άνθρωπος είσαι ΕΣΎ 

Δείτε στο e-la-theatro.gr