Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού

2018-01-20

Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού ξεκινάει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στην Σύρο. Ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. Reportage Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 

Επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου. 

Αποτελείται από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επίλυση γρίφων, αποστολές περιήγησης μέσα από κρυμμένα στοιχεία και συμμετοχή σε ευφάνταστες δοκιμασίες που αναστατώνουν το νησί και μεταφέρουν σε κάθε άκρο του το καρναβαλικό πνεύμα. 

Ο καθένας μπορεί να φτιάξει τη δική του Λούκουμο - ομάδα, η οποία θα πρέπει να αποτελείται από 8 έως 20 άτομα. 

Κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίσει έναν αρχηγό και έναν υπαρχηγό που θα έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. 

Για να υλοποιηθεί το όραμά της ομάδας μας, που είναι η συνέχιση του Κυνηγιού του Κρυμμένου Λουκουμιού από τις νεότερες γενιές, θα θέλαμε κάθε Λουκουμομάδα να έχει στο δυναμικό της, έστω ένα παιδί ηλικίας 8 έως και 12 ετών. 

Όταν συγκροτείτε την ομάδα σας θα πρέπει να φροντίζετε, να αποτελείται από άτομα με ποικιλία γνώσεων, εμπειριών και ηλικίας, αλλά το κυριότερο όλων είναι, η ομάδα σας να έχει κέφι και διάθεση να παίξει, να τρέξει, να αυτοσχεδιάσει, να αναζητήσει και να κυνηγήσει, μέχρι την εύρεσή του, το Κρυμμένο Λουκούμι!! 

Φτιάξτε την ομάδα που σας αρέσει, μοιράστε αρμοδιότητες για να δουλεύετε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα, επιλέξτε την αμφίεση που θα σας χαρακτηρίζει όλες τις ημέρες του Κυνηγιού, έτσι οι φωτογραφίες σας θα είναι πιο ευφάνταστες, και ελάτε να κυνηγήσουμε παρέα το κρυμμένο μας Λουκούμι! 

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις διεξαγωγής του 4ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού. 

  • Τετάρτη 31 Ιανουαρίου ώρα 19:00 : Τελετή έναρξης 4ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού, ταυτόχρονη παράδοση γρίφων στους αρχηγούς των ομάδων και διεξαγωγή εναρκτήριας δοκιμασίας.
  • Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ώρα 11:30 : Διεξαγωγή 1ης δοκιμασίας.
  • Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 11:00 : Διεξαγωγή 2ης δοκιμασίας και μια μεγάλη έκπληξη απ' την ομάδα μας για όλους εσάς.
  • Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου : Συντονιζόμαστε όλοι ...... .
  • Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 19:00 : Παράδοση των λυμένων γρίφων από τους αρχηγούς των ομάδων και διεξαγωγή τελικής δοκιμασίας.
  • Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 20:00 : Τελετή λήξης του 4ου Κυνηγιού κρυμμένου Λουκουμιού και βράβευση της νικήτριας ομάδας.
  • Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 21:00 : Centro live stage, Loukoumi 70s - 80s - 90s Greek Cult Party.

Το 4ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2018 διοργανώνεται από την ομάδα «ΟΙ ΛΙΘΙΟΙ» που διακρίθηκε το 2017 στο 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού. 

Για πληροφορίες ΕΔΩ

Χορηγός Άρθρου & Επικοινωνίας