ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΥ + ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

2018-09-28

Ένα stand up comedy ξεσηκώνει τον Πειραιά . Reportage Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΥ + ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ 

stand up comedy 

Ο Δημήτρης Γιώτης διανύοντας έναν από τους πιο απαιτητικούς χειμώνες επιστρέφει σε γνώριμα μονοπάτια αλλά με μια καινούργια ματιά, βάζοντας τον πήχη πιο ψηλά και ταυτόχρονα σε τόσο διαφορετικά είδη. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή. 

Τον Οκτώβριο, το ραντεβού δίνεται στο ''Ίχνος'', το μπαρ της Λένας Αλκαίου και της Αθηνάς Τσαμαδού, στον Πειραιά με ένα απολαυστικό stand up comedy σχολιάζοντας τις σχέσεις των ανθρώπων. 

Η φιλία του Δημήτρη με τη Λένα Αλκαίου μετράει χρόνια,όταν πρωτοσυναντήθηκαν και δούλεψαν μαζί στο θέατρο Παρκ του βαρώνου Βαγγέλη Λειβαδά στην ιστορική παράσταση του Μίκη Θεοδωράκη ''Μια ζωή Ελλάδα - Μίκης Θεοδωράκης''..Εδώ ο Δημήτρης έρχεται με ένα ανανεωμένο, απολαυστικό, καυστικό,σημερινό ,επίκαιρο και διαδραστικό stand up comedy ''Του τρελλού + Του Γιατρού'' να ξεσηκώσει το κοινό με αναπάντητα ερωτήματα χρόνων.

Ο Αδάμ και η Εύα...ποιος έφαγε το μήλο και γιατί; 

Είναι η ζωή μια κόλαση...Ιστορία μου αμαρτία μου λάθος μου μεγάλο...

Η αιώνια αντιπαλότητα αρσενικού με το θηλυκό ...πόσο στοιχίζει η συνύπαρξη μάνας, μητέρας, μαμάς με τη νύφη... γιατi Οιδιπόδειο μιλάμε και τι ενώνει την Ακρόπολη με τη μπουζουκουστερία; 

Χάθηκαν τα όνειρα μας...ποιος φταίει και γιατί; 

Τι ελπίζουμε και που χάθηκε το όνειρο; Ήταν όλα ψέμματα;...δικά μας ή του Κωνσταντίνου Αργυρού; 

Καλύτερα πρώτος στο χωριό ή τελευταίος στην πόλη; 

Μεγάλη κουβέντα γίνεται για κρίση εποχής, κρίση αξιών και ηθών. Όμως μια κουβέντα, ένα τραγούδι και πάμε παρακάτω. 

Μια στιγμή είναι η ζωή, μια κωμωδία που γελάμε για να μην κλάψουμε για αυτά που μας συμβαίνουν. Του τρελλού κανονικά, εκεί που συναντιέται η Βίσση με την Πάολα και η Σαπουτζάκη με τη Θεοδωρίδου...Του γιατρού, ποιος τον χρειάζεται και γιατί; η μάνα, η πεθερά, η νύφη ή ο γιος; Η Μύκονος και ο Ρέμος και η Βάνα με τον Τσέλιο...όλα σε ένα πάρτυ που όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε: '' Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ.Να ξενυχτήσουμε και να μεθύσουμε, να τους ξεχάσουμε όλους εδώ'' Ο Δημήτρης Γιώτης επιστρέφει με τούτη την κωμωδία τύπου bar theatre έχοντας στο πλευρό του τη Δανάη Μιχαλάκη ξέροντας ότι θα ξεσηκώσει τους θαμώνες του '''Ιχνος'' στον τρελλό ρυθμό του. 

ΙΧΝΟΣ (Κολοκοτρώνη 30, Πειραιά - τηλ. 2117900711) Κάθε Παρασκευή του Οκτωβρίου ( 5 - 12 - 19 - 26 ) στις 21.30.

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Για το e-la-theatro στο Facebook πατήστε ΕΔΩ 

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης

Κανένας δε γεννιέται με Manual οδηγίες χρήσεως. Ο άνθρωπος δημιουργείτε μέρα με την μέρα . Όταν στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις προστέθηκε το Θέατρο και η Ψυχολογία άρχισα να λειτουργώ ως καθρέφτης . Αγαπώ την μοναδικότητα του ανθρώπου και το πάθος του για ζωή. Από τον Θέσπι και τον πρώτο υποκριτή, το μαγικό <ΑΝ> του Στανισλάφσκι και μέχρι τις μέρες μας ...το θέατρο εξελίσσεται παράλληλα με τον άνθρωπο .

Κι αυτός ο άνθρωπος είσαι ΕΣΥ

Δείτε στο e-la-theatro.gr