Κλέαρχος Κωστής Σταματουλάκης

2017-03-11

Κλέαρχος - Κωστής Σταματουλάκης

Ψυχολόγος

Συντάκτης e-la thatro.gr

Ναι, είμαι ψυχολόγος. Όχι, δε μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεσαι. Μπορώ όμως, αφού συζητήσουμε, να καταλάβω γιατί σκέφτεσαι με τον τρόπο που σκέφτεσαι και μετά να στο εξηγήσω. 

Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις συνειδητές επιλογές και να φτιάξεις το δικό σου μύθο.

Αυτό προσπαθώ να κάνω στο γραφείο μου το "Your Myth". Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος μπορεί να φτιάξει το Μύθο του αρκεί να πιάσει σωστά το νήμα της ζωής του. Σπούδασα στο Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield- Bachelor's και master's. Έκανα κι ένα πέρασμα στη Θεολογική του ΑΠΘ, όπου τελικά αποφάσισα να πάρω κι εκείνο το πτυχίο. Όλα αυτά στην όμορφη Θεσσαλονίκη όπου ζω κ εργάζομαι. Σύντομα -ίσως- και στην πόλη σας! Μέχρι τότε, υπάρχει το Skype.

Στα της τέχνης τώρα, από μικρός ασχολιόμουν με το θέατρο. Έπαιζα σε μια θεατρική ομάδα από το γυμνάσιο μέχρι το λύκειο, αλλά λόγω ανωτέρας βίας έχω σταματήσει, προ στο παρόν. Άλλη μεγάλη αγάπη είναι η λογοτεχνία και η συγγραφή- και γι αυτό όποιος ψάξει μπορεί να βρει και κάποια μη ψυχολογικά κειμενάκια μου στο internet. Από ζωγραφική, πάντως, το χέρι μου δεν πιάνει καθόλου. Έτσι το να γράφω για ψυχολογία και θέατρο είναι μια ευκαιρία να συνδυάσω τις τρεις μεγάλες μου αγάπες- με την τέταρτη, τη φωτογραφία να σιγοντάρει που και που.  

ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑΚΗΣ 

Η έννοια του μύθου στην ψυχοθεραπεία. 

Ο Συντάκτης του e-la-theatro- Ψυχολόγος Κλέαρχος Σταματουλάκης μιλά στην Eirini Geli για την ψυχολογία, την έννοια του μύθου και την ψυχοθεραπεία στο Vivere ( tv Μακεδονία).

Αρθρα του Συντάκτη 

Επικοινωνήστε με τον συντάκτη :

e-mail

kstamatoulakis@gmail.com 

Σελίδα του συντάκτη

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση

e-la-theatro.gr Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Βρείτε μας στο Facebook