ΚΛΟΠΗ στην Πρεμιέρα !

2018-12-05

Ληστεία στην παράσταση... ΚΛΟΠΗ στα καμαρίνια!

Κλοπή στην Πρεμιέρα !


Επίσημη Πρεμιέρα είχε χθες Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 η παράσταση ΨΥΓΕΙΟ της Αμπρίλ Θαμόρα στο Θέατρο ΑΡΓΩ στο Μεταξουργείο.

Μετά το τέλος της παράστασης , την ώρα που κοινό , δημοσιογράφοι και καλεσμένοι έδιναν συγχαρητήρια στους ηθοποιούς και συντελεστές , ο Κλέφτης ή οι Κλέφτες αλώνιζαν τα καμαρίνια !!!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.....

Η υπόθεση του έργου Ψυγείο ξεκινάει με 2 ληστές που κλειδώνουν ύστερα από διαμάχη τον ιδιοκτήτη και έναν εργαζόμενο σε κρεοπωλείο στο ψυγείο του καταστήματος....

Στην πρεμιέρα όμως ήρθαν και κλέφτες μετά.....

Όπως κατήγγειλε και στην αστυνομία ο Μάνθος Καλαντζής ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών της παράστασης αμέσως μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκε στο καμαρίνι του και τα πάντα ήταν στην θέση τους ! 

Αμέσως μετά κατέβηκε για να συνομιλήσει με τον κόσμο που περίμενε . Η εικόνα όμως δεν ήταν ίδια έπειτα από μισή ώρα , όταν οι ηθοποιοί ανέβηκαν ξανά στο καμαρίνι τους. 

Χρήματα και κινητά τηλέφωνα <είχαν κάνει φτερά>

Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατάλαβε τίποτα !

Όλοι ήταν με ένα ποτήρι κρασί ανά χείρας στο φουαγιέ του Θεάτρου και μιλούσαν για την παράσταση που προκάλεσε όπως και πέρυσι μεγάλη αίσθηση ! 

Κανένας μας δεν μπορούσε να φανταστεί τι γινόταν την ίδια ώρα στα καμαρίνια. 

Την παράσταση παρακολούθησαν :

Η Μεταφράστρια Μαρία Χατζηεμμανουήλ & Δημήτρης Ψαρράς η σκηνοθέτης Φένια Αποστόλου, ο Ηθοποιός -σκηνοθέτης Γιώργος Βούλγαρης, ο δημοσιογράφος Θανάσης Ξάνθος, η Μάγδα Καλέμη , η Κατερίνα Μαργκουδάκη, Γιάννης Μακρυνόρης, η Βαρβάρα Καρά, Πέπη Οικονομοπούλου, Άλκηστη Ζαλοκώστα, Έλενα Παπαβασιλείου κ.α.

Περισσότερα για την παράσταση εδώ

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Για τοe-la-theatro στο Facebook πατήστε Εδώ 

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης

Κανένας δε γεννιέται με Manual οδηγίες χρήσεως. Ο άνθρωπος δημιουργείτε μέρα με την μέρα . Όταν στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις προστέθηκε το Θέατρο και η Ψυχολογία άρχισα να λειτουργώ ως καθρέφτης . Αγαπώ την μοναδικότητα του ανθρώπου και το πάθος του για ζωή. Από τον Θέσπι και τον πρώτο υποκριτή, το μαγικό <ΑΝ> του Στανισλάφσκι και μέχρι τις μέρες μας ...το θέατρο εξελίσσεται παράλληλα με τον άνθρωπο .

Κι αυτός ο άνθρωπος είσαι ΕΣΥ