Πάνος Κατέρης

2018-02-27

Ένα ταξίδι γεμάτο νοσταλγία, εκρηκτικό χιούμορ και μεταμφιέσεις από τον ταλαντούχο κύριο Πάνο Κατέρη.  Reportage Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

1964 Νέο Κύμα

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο 1964 στην ατμόσφαιρα των Μπουάτ και του Νέου κύματος , με μουσική και τραγούδια αλλά και εύθυμες παρλάτες , μεταμφιέσεις και πολύ χιούμορ , είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων στην εκδήλωση της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.

Την βραδιά εμπνεύστηκε και παρουσίασε ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής Πάνος Κατέρης έχοντας στα πλευρό του 2 εξαιρετικούς τραγουδιστές , την Ράνια Μπρουσιανού και τον Δημήτρη Δημητρίου. Έπαιξαν οι μουσικοί Τάκης Σφακιανόπουλος, και Κώστας Πολίτης.

Η βραδιά είχε ελεύθερη είσοδο για το κοινό και πολλούς προσκεκλημένους από τον καλλιτεχνικό χώρο, ανάμεσα τους η Εύη Καραγιάννη , ο Τέλης Ζώτος , η Μαίη Σεβαστοπούλου,ο Μαέστρος Γιάννης Λαζαρίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κύριος Κώστας Μιχαηλίδης τα μέλη και πλήθος κόσμου. Την βραδιά προλόγισε η έφορος πολιτιστικών Ηλεάνα Θεμιστοκλέους.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο... Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την βραδιά στο βίντεο που ακολουθεί .

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

e-la-theatro.gr

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας

Για το e-la-theatro στο Facebook πατήστε ΕΔΩ

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Θεατρικός Συντάκτης

Κανένας δε γεννιέται με Manual οδηγίες χρήσεως. Ο άνθρωπος δημιουργείτε μέρα με την μέρα . Όταν στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις προστέθηκε τοΘέατροκαι η Ψυχολογία άρχισα να λειτουργώ ως καθρέφτης . Αγαπώ την μοναδικότητα του ανθρώπου και το πάθος του για ζωή. Από τον Θέσπι και τον πρώτο υποκριτή, το μαγικό <ΑΝ> του Στανισλάφσκι και μέχρι τις μέρες μας ...το θέατρο εξελίσσεται παράλληλα με τον άνθρωπο .

Κι αυτός ο άνθρωπος είσαι ΕΣΥ

Δείτε στο e-la-theatro.gr